Kullanıcı Yorumluyor

Son kullanıcılar ürünleri yorumluyor. Ürün yorumları, ürün deneyim, tecrübe, sipariş aşaması ve diğer alanlarda kullanıcılar ürünleri değerlendiriyor.

Cafe Slim Kahve Kullanıcı Yorumları

Cafe Slim Kahve Kullanıcı Yorumları
  • Ürün Adı : Cafe Slim Kahve
  • Kullanım Alanları : Diyet
  • Ürün Yapısı : Bitkisel
  • Ortalama Fiyat : 1 Adet Cafe Slim 49 TL + Kargo
  • Kullanıcı Yaş Sınırı : Çocukların kullanması sakıncalı
  • Geliştirici : Belirtilmemiş
  • Kaynak : Şifa Sepetim
  • Ürün Skoru : 1392
  • Cafe Slim Kahve Yorum Yapmak için Tıklayın

    Cafe Slim Kahve bir bitkisel ürün olarak diyet ana kateorisinde sunulan bir kahve içecek olarak sunulmakta. Ürün kaynak sayfasında kullanması sakıncalı kitle olarak; çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmesi, hamile bayanların kullanmaması önerilmekte.

    Ürün öneri sitemi ile ziyaretçilerimiz tarafından yoruma açılmış olup kullanan ziyaretçilerin yorum metodu ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları öneri sahibi ziyaretçimiz tarafından beklenmektedir. Ürün hakkında görüş, öneri ve tecrübelerinizi paylaşırken site kurallarını dikkate alarak yapılacak yorum içerikleri yayına hemen alınması ve genel denetlemerde yayından kaldırılmaması nedeni ile çok daha fazla ziyaretçimizi bilgilendirecek içerikler olması sebebi ile kurallara uygun içerikler ile yorumlarınızı yapmanızı öneririz. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkürler.

    Cafe Slim Kahve Kaynak Açıklama Metni

    Cafeslim, Cafeslim Kahve Her bir kutusu 1 aylık kullanım süresine sahiptir.

    Cafe Slim Kahve İçeriği İle İlgili Bilgi

    Cafeslim içerisinde gündüz ve gece kullanabileceğiniz çaylar ile birlikte cafeslim kahve bulunmaktadır. 28 adet gündüz çayı bulunmaktadır ve 14 adette gece çayı bulunmaktadır. 1 kutu da cafeslim kahve bulunmaktadır. Gündüz çayı içeriği : oolong çayı, limon, karahindiba çayı, gotu kola, rezene, zencefil, ısırgan otu, kafein ve mate çayı bulunmaktadır. Gece çayında ise ; karnıyarık otu, nane yaprağı, çemen otu, alıç yaprağı, sinemaki çayı, meyan kökü, dulavrat otu ve kedi otu kökü bulunmaktadır. İçerisinde yer alan kahve ise kahverengi kahvenin kavrulmamış hali olarak sizlere sunulmaktadır.

    Resmi satış sitemiz üzerinden yapılan satışlar üzerinden cafeslim kahve almak için kapıda ödeme seçeneğini seçebileceğiniz gibi aynı zamanda havale ile de ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda nakit ödeme ve ya kredi kartı tek çekim olarak cafeslim ödemesi gerçekleştirip satın alabileceğiniz gibi havale ile de ödeme gerçekleştirerek kapıda hiç bir ücret ödemeden teslim alma şansınız da bulunmaktadır.

    Siparişlerinizi resmi satış sitemiz üzerinden verebileceğiniz gibi dilerseniz beni ara kısmından telefon numaranızı bırakarak müşteri temsilcilerinin sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem aklınızda herhangi bir soru var ise bunun cevaplarını alabilir hem de siparişlerinizi verebilirsiniz.

    Bu saate kadar verilen cafeslim siparişleri aynı gün kargoya verilir ve 2 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılır. Ancak 16:00 dan sonra verilen siparişler bir gün sonra kargoya verilerek gene 2 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılır. 7/24 müşteri temsilcilerimize ulaşabilir ve ya yorumlar sayfamızdan sorularınızı bizlerle paylaşabilir ve oradan da bilgi alma imkanına sahip olabilirsiniz.

    Cafe Slim Kahve Kullanımı

    Ana sayfamızda okumuş olduğunuz bilgilerden sonra sipariş vermeye karar verdiniz ancak cafeslim kullanımı ile ilgili bilgi almak istiyorsanız doğru sayfadasınız. Ürün içerisinde ana sayfamızda da belirttiğimiz gibi cafeslim kahve ve aynı zamanda gündüz ve gece çayları bulunmaktadır.

    Öncelikle sizlere gündüz ve gece çaylarının kullanımı ile ilgili bilgi vermek istiyoruz. Gündüz çayını her gün kullanmanız gerekmektedir.

    Her gün bir bardak kaynamış suyu bardağa boşalttıktan sonra bir poşet çayı bardağın içine koyup iyice demlenmesini bekledikten sonra şekersiz olarak içmenizde fayda bulunmaktadır. Her gün 1 bardak sabah kahvaltıdan 15 dakika sonra kullanmanız gerekmektedir.

    Gece çayını da aynı şekilde bardağınızı hazırlayıp içerisine poşeti koyduktan sonra gene demlenmesini bekleyip şekersiz olarak kullanmanız önerilmektedir. Ancak gece çayı gündüz çayı gibi her gün değil 2 günde bir gece yatmadan yarım saat önce kullanılmalıdır.

    Gündüz ve gece çaylarının kullanımı ile ilgili bilgi aldığınıza göre sıra geldi cafeslim kahve kullanımı ile ilgili bilgi vermeye. Bu kahveyi dilerseniz türk kahvesi tarzında pişirip içebileceğiniz gibi nescafe tüketir şeklinde de içebilirsiniz. Günde 2 kere tüketmeniz gerekmektedir. Sabahları kahvaltı etmeden yarım saat önce aç karnına ve akşamları tok karnına içmeniz gerekmektedir.

    Görüldüğü gibi cafeslim kullanımı aslında oldukça kolaydır ve hap ve ya kapsül olmadığı için de daha rahat bir şekilde kullanım imkanı sağlamaktadır. Kullanım talimatlarına uyarak kullanılması önerilir ve şimdiye kadar bilinen herhangi bir yan etkisine rastlanmadığı bildirilmiştir. Bununla birlikte çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ederken hamile bayanların da kullanmaması önerilmektedir.

    • Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.
    • Serin ve kuru yerlerde muhafaza ediniz.
    • Hamile bayanların kullanmaması önerilir.
    • Cafeslim ilaç değil bitkisel çay ve kahveden oluşmaktadır.

    Cafe Slim Kahve Kullanıcı Yorumları - Bitkisel, Diyet - Yorum Ürün Kullanıcı Yorumları 12 Şubat 2018 12 Şubat 2018 — 11:46

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Kullanıcı Yorumluyor adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kullanıcı Yorumluyor © 2018
    Tuğçe Güneş | Beytullah Güneş | Doğaüstü Olaylar
    GNS Network - SEO Tasarım Reklamcılık