Kullanıcı Yorumluyor

Son kullanıcılar ürünleri yorumluyor. Ürün yorumları, ürün deneyim, tecrübe, sipariş aşaması ve diğer alanlarda kullanıcılar ürünleri değerlendiriyor.

Luma Smile Diş Beyazlatma Seti Kullanıcı Yorumları

Luma Smile Diş Beyazlatma Seti Kullanıcı Yorumları
  • Ürün Adı : Luma Smile Diş Beyazlatma Seti
  • Kullanım Alanları : Diş Sağlığı
  • Ürün Yapısı : Elektronik
  • Ortalama Fiyat : 1 Adet Luma Smile Diş Beyazlatma Seti 49 TL + Kargo
  • Kullanıcı Yaş Sınırı : Belirtilmemiş
  • Geliştirici : Belirtilmemiş
  • Kaynak : Şifa Sepetim
  • Ürün Skoru : 1315
  • Luma Smile Diş Beyazlatma Seti Yorum Yapmak için Tıklayın

    Luma Smile Diş Beyazlatma Seti ağız ve diş sağlığı alanında diş beyazlatıcı özelliği ile sunulmakta. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü kullanan ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Luma Smile Diş Beyazlatma Seti ürününü kullanan ziyaretçilerimiz ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini yorum metodu aracılığı ile paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden diğer ziyaretçilerimiz de yine yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki sorularını ürünü kullanan ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan kaynak resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

    Luma Smile Diş Beyazlatma Seti Kaynak Açıklama Metni

    Luma Smile Nedir ?

    En güzel gülüşler için luma slime mutlaka deneyin. Luma smile Avrupa’dan ithal olarak gelen tercih edilen bir üründür. Luma smile dönebilen kauçuk başlığa sahip tasarımı ile diş üzerinde kolay temizlik imkanı sunar. Luma smile özel başlıklı mikronize edilmiş fırçası ve kremi ile rahat kullanım sunar. Luma smile bir tık ile adrese teslim.

    Kapıda ödeme kolaylığı ile luma smile sahibi olabilirsiniz. Kampanyalı tanıtım fiyatı ile hemen satın alabilirsiniz. Tüm Türkiye’ye kargo ile gönderilir. Sitemizde buluna luma smile ürünü % 100 orjinal ürün garantisi ile siz değerli müşterilerimize satışa sunulmuştur. Güven ile sipariş verebilir ve satın alabilirsiniz.

    Luma Smile Kullanımı !

    Luma smile kullanım önerisi, Luma smile etkileri ve luma smile yan etkileri nelerdir. Luma smile cihazına bir tane başlığı tam olacak şekile takınız. Luma smile hafif ve nazik şekilde bastırmak sureti ile dairesel hareketler ile diş fırçalar gibi 1 ile 2 dakika süre ile uygulamanız tavsiye edilir. Luma smile bilinen bir yan etkiye rastlanmamıştır. Herhangi bir yan etki halinde kullanmamalı doktora mutlaka danışılmalıdır. Luma smile kullanım talimatlarına uygun olarak kullanınız.

    Luma Smile Diş Beyazlatma Seti Kullanıcı Yorumları - Elektronik - Yorum Ürün Kullanıcı Yorumları 11 Mart 2018 11 Mart 2018 — 13:53

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Kullanıcı Yorumluyor adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kullanıcı Yorumluyor © 2018
    Tuğçe Güneş | Beytullah Güneş | Doğaüstü Olaylar
    GNS Network - SEO Tasarım Reklamcılık