Kullanıcı Yorumluyor

Son kullanıcılar ürünleri yorumluyor. Ürün yorumları, ürün deneyim, tecrübe, sipariş aşaması ve diğer alanlarda kullanıcılar ürünleri değerlendiriyor.

1968

Yoruma Açık Ürün

91

Ürün Yorumu

Ürünleri Yorumlanıyor

ideal-krem-kullanici-yorumlari
miss-hair-elektrikli-sac-duzlestirici-kullanici-yorumlari
htc-one-mini-2-telefon-kullanici-yorumlari
flaseek-bacak-inceltici-tayt-kullanici-yorumlari
vestel-retro-nfk350-kirmizi-buzdolabi-kullanici-yorumlari
apple-iphone-6s-kullanici-yorumlari
arcelik-6254-bulasik-makinesi-kullanici-yorumlari
acer-x152h-projeksiyon-cihazi-kullanici-yorumlari
vestel-akilli-nfy580-buzdolabi-kullanici-yorumlari
arcelik-5507-ne-buzdolabi-kullanici-yorumlari

Ürün Kullanıcı Yorumları Nedir?

Ürün yorumlama sistemi Kullanıcı Yorumluyor son kullanıcıların ürünler hakkında görüş, öneri ve tecrübelerini o ürün başlığı altında paylaşabildikleri bir sosyal içerik paylaşımı platformudur. Ayrıca bu sistem herhangi bir ürün, marka ya da şahıs adına reklam yapmadığı gibi bu reklamları da almaz.

Ürünlere ait içerik sayfaları o ürünün varsa resmi tanıtım sayfası yok ise resmi bayii olduğu ibaresi bulunan sayfalardan ürün bilgilerini alarak o sayfayı kaynak gösterir. Kaynak bilgisi her ürün sayfasında yer almaktadır.

Kullanıcı Yorumluyor Nasıl Kullanılır?

Ürün kullanıcı yorumları ziyaretçi odaklı olarak hiçbir kısıtlama olmaksızın tüm işlevlerini üyelik gerektirmeksizin tüm ziyaretçilerin kullanabildiği hızlı ve kolay bir sosyal içerik paylaşımı platformudur. Etkileşime dahil olmak için üç genel şekil mevcuttur.

(1) Mevcut ürünlerden kullandığınız ürün için deneyimlerinizi o ürüne ait sayfa altında yorum metodu ile kolayca paylaşabilirsiniz.

(2) Daha önce deneyimlerini paylaşmış kullanıcıların yorumlarına yanıtlar yazarak o kullanıcıdan deneyimleri hakkında merak ettiğiniz bilgileri edinebilirsiniz.

(3) Siteme genelinde arama yaparak eğer merak ettiğiniz ürün yok ise “ürün öner” kısmından o ürünü tartışmaya açarak ürünün yorumlanmasını ve daha önce kullanan kullanıcıların yorumları ile deneyimlerini paylaşmasını sağlayabilirsiniz.

Ürün Hak Sahipleri Nasıl Kullanabilir?

Ürün Kullanıcı Yorumları temelinde kullanıcı temelli bir yorum sistemi olsa da ürün hak sahipleri ve temsilcileri de bu sosyal bilgi paylaşımı platformuna katkı sağlayabilirler. Eksik, hatalı, ürün kaldırma istekleri ya da artık üretilmeyen vb bilgilendirmeler için iletişim sayfamızda yer alan mail adresimize resmi mail adresleri (gerçek hak sahibi olduğunu kanıtlamak için zorunludur) ile tüm istek öneri ve şikayetlerini iletebilirler.

Gerçek Kullanıcı Yorumları – Kullanıcı Yorumluyor

kullaniciyorumluyor.com üzerinde yer alan tüm ürünler, kullanıcılar tarafından önerilerek yorumlanmaya açılmakta olup yine gerçek kullanıcı yorumlarını içermektedir. Yasalara aykırı ürün beyanları ya da ürün değerlendirmeleri olmadığı sürece hiçbir ürün önerisine ve değerlendirme amaçlı yapılmış yorumlara müdahale edilmemektedir. Yeni ürünleri sizde önererek ekleyip hemen yorumlamaya başlayın. Aynı ürünü kullanan diğer kullanıcılar ile fikir alışverişlerinde bulunun.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Kullanıcı Yorumluyor adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kullanıcı Yorumluyor © 2018
Tuğçe Güneş | Beytullah Güneş | Doğaüstü Olaylar
GNS Network - SEO Tasarım Reklamcılık