Site iconKullanıcı Yorumluyor

Acura Fizik Tedavi, Tens ve Masaj Aleti Kullanıcı Yorumları

acura-fizik-tedavi-tens-ve-masaj-aleti-kullanici-yorumlari

acura-fizik-tedavi-tens-ve-masaj-aleti-kullanici-yorumlari

Düşük frekanslı Acura Konuşan Fizik Tedavi, Tens ve Masaj Aleti seti yüksek enerjili elektrik akımını kullanarak insan vücudundaki akupuntur noktalarını uyarır. Ürün ziyaretçimiz tarafından ürün öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü kullanan ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak amacı ile yorumlanmaya açılmıştır. Acura Fizik Tedavi, Tens ve Masaj Aleti ürününü kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü takip eden ancak henüz kullanmamış ziyaretçilerimiz de yine yorum metodu aracılığı ile sorularını ürünü kullanan ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün önerimetninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Acura Fizik Tedavi, Tens ve Masaj Aleti Kaynak Açıklama Metni

Türkçe Konuşan Acura Masaj Fizik Tedavi Cihazı

Dünyanın en gelişmiş fizyoterapi cihazları arasında yer alan, düşük frekanslı Acura Konuşan Fizik Tedavi, Tens ve Masaj Aleti seti yüksek enerjili elektrik akımını kullanarak insan vücudundaki akupuntur noktaalrını uyarır.

Etkili bölgeleri harekete geçirir, uzaktaki sinirleri uyarır, kan akışını hızlandırır, iç organları güçlendirip, fonksiyonlarını organize eder, ödemlerin azalmasına yardımcı olur.

Yüksek enerjili akım titretişimi vücut sıvılarının dolaşımına, sinir kaslarını uyararak kasların güçlü, gergin olmasına, zarar görmüş ya da hareketsizleşmiş sinirlerin iyileşmesine ve yorgunluğun gidrilmesine yardımcı olur.

Hangi Hastalıkların Tedavisinde Kullanılır?

Özellikleri:

Exit mobile version