Site iconKullanıcı Yorumluyor

Akasya Vadisi Kızılcahamam Kullanıcı Yorumları

akasya-vadisi-kizilcahamam-kullanici-yorumlari

akasya-vadisi-kizilcahamam-kullanici-yorumlari

Akasya Vadisi Kızılcahamam konaklama ve termal tesis devremülkler ile hizmet sektörü arasında sunulmakta. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Akasya Vadisi Kızılcahamam ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Akasya Vadisi Kızılcahamam Kaynak Açıklama Metni

Akasya Vadisi ’nin Kızılcahamam’daki bu en kapsamlı projesi 30.000 m2 alana kurulu bir tatil köyü ve devre mülk tesisidir. Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin gözde doğa alanları arasında yer alan bölgeye, yüksek nitelikli termal suların eşlik ediyor olması tesislerin buluşturduğu eşsiz bir fırsattır.

Akasya Termal’in avantajlı yerleşimi; Esenboğa Havalimanı’na 1 saat, Ankara’ya 40 dakika mesafede, Soğuksu Milli Parkına komşu olarak konumlanmıştır.

Akasya Termal’in sakin, huzurlu ve konforlu ortamına komşu bir orman, size termal suların şifası ile cennet havası solumaya davet ediyor. 2000 yatak kapasiteli tesisin tamamı VIP içerik ile hazırlanmış olan daire tiplerinden oluşmaktadır. Konutların tümünde ortak konfor olanakları bulunurken;

Konfor

Sosyal Alanlar

Exit mobile version