Site iconKullanıcı Yorumluyor

Arkadaşlık İlanları Kullanıcı Yorumları

arkadaslik-ilanlari-kullanici-yorumlari

arkadaslik-ilanlari-kullanici-yorumlari

Arkadaşlık İlanları dijital hizmetler ana kategorisinde yer alan ücretsiz üyelikli ya da üyelik olmaksızın arkadaşlık ilanlarının yayınlanabildiği bir arkadaşlık sitesi olarak sunulmakta. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Arkadaşlık İlanları ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Arkadaşlık İlanları Kaynak Açıklama Metni

Arkadaşlık ilanları ile kolayca ve ücretsiz olarak dilerseniz üye olarak ya da dilerseniz üye olmaksızın arkadaşlık ilanları bırakabilir mevcut ilanlara yorumlar yazabilirsiniz. Ayrıca yine kolayca ve ücretsiz olarak üye olarak Arkadaşlık İlanları sitesinin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Bu özellikleri sıralamak gerekirse;

Ziyaretçi Özellikleri:

özetle üye olmadan tüm site içeriklerini özel mesajlar dışında görüntüleyebilirsiniz.

Üye Özellikleri:

özetle ücretsiz ve kolayca üye olarak arkadaşlık sitesi tüm içeriklerine erişim olanakları dışında yine ücretsiz olarak tüm işlevlerinden faydalanabilirsiniz.

Genel Arkadaşlık Sitelerinden Farklı Nedir

Denetim Sizin Elinizde

Beğenilmeyen ilanları yukarıdaki özellikler kısmında da değindiğimiz gibi 1000 şikayet puanı doldurarak yayından kaldırmak sizin elinizde. Diğer yandan ücretli arkadaşlık sitelerinde sunulan ücretli üyelik derecelerini kendi aktiviteleriniz ve aldığınız olumlu puanlar ile artırmak yine sizin elinizde.

Tamamen Ücretsiz Eşsiz Özellikler

Arkadaşlık İlanları sitesi tüm özellikleri ile bir çok ücretli arkadaşlık sitesi ve arkadaşlık ilan sitesi özelliklerinden fazlasını barındırır. Bu özellikler tamamen ücretsizdir.

Aktif Kelime Filtresi

İlan, özel mesaj, duvar yazıları ve tabi yorumlar kısmında aktif olarak kelime filtresi otomatik olarak uygulanmaktadır. Bu siz henüz rahatsız olmadan denetim esnasına kadar beklememenizi sağlayarak çok daha seviyeli bir arkadaşlık sosyal paylaşım platformunda vakit geçirmenizi sağlar. Filtrelenen içerikler BTK tarafından yayınlanan sakıncalı kelimeler listesine ek olarak sizlerden gelen şikayetler kapsamında sürekli güncellenmektedir. Farklı yazım metodları ile yapılan girişimler için sürekli kelime listesi güncellenmektedir.

Exit mobile version