Site iconKullanıcı Yorumluyor

D-Capsule Kullanıcı Yorumları

D-Capsule ürünü diyet ürünleri ana kategorisinde çaylar arasında sunulöaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

D-Capsule ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

D-Capsule Kaynak Açıklama Metni

D-Capsule

D-CAPSULE KULLANIMI

Günde sadece ikikez sabah kahvaltılarından 30-45 dakika önce sadece kapsül olarak bol su ile kullanılır.

D-Capsule Konjac Toz Çayı Kullanımı

Bir fincan ılık su içerisine akşam yemeğinden 30-45 dakika önce konjac çayı tozu konularak hızlı bir şekilde karıştırılarak iyice eridiğinden emin olunduğunda bekletilmeden hızlıca içilir. Sıcak içilmez dilenirse yaz aylarında iyice erinmesi sağlandığında soğuk olarak içilebilir.

Kimler Kullanamaz ?

D-Capsule Uyarılar

Çocukların ulaşamayacağı yüksek yerlere konulmalıdır. 25 derecenin altında kuru ve serin yerde muhafaza edilerek saklanmalıdır.

Exit mobile version