Site iconKullanıcı Yorumluyor

Ddf Wrinkle Relax Kırışıklık Serumu Kullanıcı Yorumları

ddf-wrinkle-relax-kirisiklik-serumu-kullanici-yorumlari

ddf-wrinkle-relax-kirisiklik-serumu-kullanici-yorumlari

Ddf Wrinkle Relax Kırışıklık Serumu ürünü bakım ürünleri ana kategorisinde kırışıklık serumları arasında listelenmektedir. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Ddf Wrinkle Relax Kırışıklık Serumu ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Ddf Wrinkle Relax Kırışıklık Serumu Kaynak Açıklama Metni

DDF Wrinkle Relax ürün açıklaması:

Uygulama şekli / öneriler :

Cilt temizleme işleminden sonra, iki kaş arası, göz çevresinde kaz ayağı çizgileri ve alında mimik çizgileri üzerine alt ürün olarak uygulayın.

Kullanım sıklığı: İlk 2 ay sabah ve akşam, 2 aydan sonra uygulamaya sadece sabahları devam edin.

Ürün bileşimi: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Dimethicone, Methyl Gluceth-20, Squalane, Butylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Panthenol, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Polyglyceryl-3 Isostearate, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Methylparaben, Dmdm Hydantoin, Disodium Edta, Glycine Soja Soybean Sterols, Phenoxyethanol, Propylparaben, Carbomer, Polysorbate 20, Orange 4, Red 40.

Exit mobile version