Site iconKullanıcı Yorumluyor

Deva Krem Kullanıcı Yorumları

deva-krem-kullanici-yorumlari

deva-krem-kullanici-yorumlari

Deva Krem ferahlatıcı ve rahatlatıcı bir ağrı kremi olarak sunulmakta. Ürün hakkında kaynak site aşağıda şekilde olup detaylar arasında yaş sınırı var mıdır? varsa nelerdir? ya da yan etkileri var mıdır? varsa nelerdir? gibi bilgiler gibi kısıtlayıcı bilgilere ulaşamadığımız için açıklamada yer veremedik. Bu gibi bilgileri satış temsilcileri ya da ürün ambalajı üzerinde (varsa) kullanım talimatlarından ulaşan ziyaretçilerimiz var ise yorum yolu ile diğer ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirler.

Deva Krem Kaynak Açıklama Metni

Hayatımızın belli zamanlarında ağrılarla karşı karşıya kalabilir. Günlük yaşantı içerisinde yapmış olduğumuz eğilip – kalkma ve hatta harekesiz olarak dik durduğumuzda bazende zorlayıcı olabilecek ani hareketlerde bulunduğumuzda bu durum ile karşılaşmamız mümkün olabilir.

DEVA KREMİ ETKİLERİ

DEVA KREMİ KULLANIMI

Uygulanılacak bölgeye yeterince sürülerek günde iki defa sabah ve akşam 5 er dakika masaj ile deriye iyice nüfuz ettirilir, uygulama akabinde esintiye maruz kalmamaya dikkat etmelidir.

Uygulanabileceği Bölgeler:

Baş, alın, şakak, boyun bölgesi, omuz, sırt bölgesi, göğüs kasları, kollar, dirsekler, bilekler, eller, bel bölgesi, kalça, uyluk bölgesi, dizler, baldırlar, bacak kasları, bacak eklemleri ve ayaklara ovularak uygulanır. Kullanımında ürünün iyice yedirilerek kullanılması çok önemlidir.

DEVA KREMİ İÇERİĞİ

Exit mobile version