Site iconKullanıcı Yorumluyor

Fiber Shake Toz Kullanıcı Yorumları

fiber-shake-toz-kullanici-yorumlari

fiber-shake-toz-kullanici-yorumlari

Fiber Shake Toz tok tutucu etkisi ve bitkisel yapısı ile sunulan diyet ürünleri arasında yer almaktadır. Ürün öneri sistemi ile ziyaretçimiz tarafından kullananların yorumlarını almak amaçlı olarak eklenmiştir. Ürünü kullanan ziyaretçilerimiz ürün öneri sahibi ve diğer ürünü takip eden ziyaretçiler ile kendi deneyim tecrübelerini paylaşabilirler. Öneride yer alan kaynak site açıklama metni aşağıda yer aldığı şekildedir. Ürünü henüz kullanmayan sorularına yanıt bulamayan ziyaretçilerimiz de ürün tartışmasına yorum yolu ile dahil olup sorularına yanıt arayabilirler.

Diğer yoruma açılan ürünlerde de olduğu gibi Fiber Shake Toz ürünü için de site kuralları geçerli olup yorum yapmadan ya da yorumları yanıtlamadan önce lütfen site kurallarına bir kez göz atınız.

Fiber Shake Tok Tutucu Toz Kaynak Açıklama Metni

Fiber Shake Nedir?

Fibershake Kullanılır

Bir ölçek (12,5 gr) bitkisel toz karşımı bir bardak 250 ml su yada süt içerisine karıştırılmak sureti ile tüketilmesi tavsiye edilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kutu üzerindeki kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılması önerilir. Kullanım talimatları hakkında bilgi kutusu üzerinde bulunmaktadır. Mutlaka üründe yazılan kullanım talimatlarına dikkat edilerek kullanılmalıdır.

Exit mobile version