Site iconKullanıcı Yorumluyor

Hemocare Hemoroid Kremi Kullanıcı Yorumları

hemocare-hemoroid-kremi-kullanici-yorumlari

hemocare-hemoroid-kremi-kullanici-yorumlari

Hemocare Hemoroid Kremi hemoroid giderici olarak sunulmakta. Ürün satıcı kaynak sitesinde bitki özleri bitki yağları ve çinko asidinden oluşuyor olarak belirtilmiş. Ürün hakkında yaş sınırı ya da kullanması sakincalı kitle olarak herhangi bir ibare bulamadığımızdan ürün sayfasında paylaşamıyoruz. Ziyaretçilerimizden satış temsilcileri ya da ürün ambalajı aracılığı ile bu gibi bilgilere ulaşanlar var ise diğer ziyaretçi ve soru sahiplerini bilgilendirmek adına paylaşmalarını rica ediyoruz. Bu gibi paylaşımlar önemli olduğu kadar dikkat gerektiren paylaşımlardır. Herhangi marka ya da kişiyi itham altında bırakmamak için ürün özelliklerine ilişkin paylaşımları kaynak göstererek yapmanızı rica ediyoruz.

Hemocare Hemoroid Kremi Kaynak Açıklama Metni

Dünyanın çoğu ülkesinde Hemoroid için, ameliyat, ışın tedavisi, boğma gibi çözümler sunulmaktadır. Rahatsızlığın boyutlarına göre farklı tedavi metodları uygulanmaktadır. Hemoroid sorunu daha ilk belirtileri olduğu anda ihmal edilmemeli ve muhakkak hekim kontrolüne başvurulmalıdır. İhmal edilmekle beraber ileride daha olumsuz sonuçlara yol açan bir rahatsızlığa dönüşebilir.

Toplumumuzda, biraz da utanıldığı için bu rahatsızlık gizlenmekte ve kişiler genelde çok rahatsız olmadıkça bu rahatsızlığa katlanmayı tercih etmektedirler. Ancak hastalığın küçüğü büyüğü ihmale gelmez ve mutlaka doktora başvurmak gerekir.

Dünyanın çoğu ülkesinde hemoroid için ameliyat, ışın tedavisi, boğma gibi çözümler sunulmaktadır. Fakat bu tür operasyonlar hem nakit hem vakit kaybı yarattığı gibi ağrısı ve sızısı da çok çözümlerdir. Üstelik bu yöntemlere gidenlerin %52’sinde hastalığın tekrarladığı görülmektedir.

Hemocare İçeriği ve Kullanımı

İçindekiler

Hemocare krem günde 2-3 defa özellikle tuvalet sonrası ihtiyaç duyulan bölgeye düzenli olarak uygulanabilir. 10 gün boyunca düzenli kullanılıp takip eden 5 gün ara verilmesi önerilir.

Hemocare krem ilaç değildir. Bitkisel içerikli bir kremdir. Destekleyici bir ürün olarak isteyen kişiler kullanabilir. Çocuklardan uzak tutulması gerekir.

Hiçbir hastalığın tedavisine iyi geldiği iddia edilemez. Tıbbi tedavi, doktor tavsiyesi veya ilaç yerine geçmez. Her kullanıcının aynı etkiyi alacağı söylenemez. İçerdiği ürünlere alerjisi olanların, hamile bayanların ve emziren annelerin kullanması önerilmez.

Exit mobile version