Site iconKullanıcı Yorumluyor

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı Kullanıcı Yorumları

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı 1

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde meyve sıkacakları arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı Kaynak Açıklama Metni

Enerjuicer’ın posa kabı kaç litre?

Katı meyve ve sebze sıkacağınız küçük olsa da posa haznesi büyüktür, 700 ml’ye kadar posayı hapseder, tüm işini bitirene kadar bekler.

Enerjuicer’de güvenlik ayarı yapılabilir mi?

Elbette, katı meyve ve sebze sıkacağınızı kullanmaya başlamadan önce, yanlardaki güvenlik mandallarını tam olarak kapatmalısınız, aksi durumda Enerjuicer’ınız çalışmayacaktır.

Enerjuicer’ın parçaları nasıl temizlenir?

Katı meyve ve sebze sıkacağınızın yanında özel temizleme fırçasını da gönderiyoruz. Ayrıca Enerjuicer’ın çıkarılabilir tüm parçaları kolayca bulaşık makinesine girer, yani hiçbir koşulda sizi yormaz.

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı

Homend 2704 Enerjuicer Katı Meyve Sıkacağı 1
Exit mobile version