Site iconKullanıcı Yorumluyor

Huawei GR5 Telefon Kullanıcı Yorumları

huawei-gr5-telefon-kullanici-yorumlari

huawei-gr5-telefon-kullanici-yorumlari

Huawei GR5 Telefon ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde akıllı telefonlar arasında listelenmektedir. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Huawei GR5 Telefon ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Huawei GR5 Telefon Kaynak Açıklama Metni

Şüphesiz ki günümüzde akıllı telefonlar sadece iletişim özellikleri ile değil; hayata artı değer katan birçok teknolojik özellikleri ile de yaşamınızın vazgeçilmez parçalarından biri olarak görülüyor. Dünyanın saygın akıllı telefon markalarından biri olan Huawei, piyasaya sunduğu akıllı telefon modelleri ile her kesimden kullanıcının ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap veriyor. Zarif bir tasarım ve sağlam bir metal gövde ile üretilen Huawei GR5 2017 modelleri, dış görünüşleri ile ilk görüşte kendine hayran bırakmayı başarıyor. Dış görünüşünün zarafetinin yanı sıra Huawei GR5 2017 özellikleri ile de bir akıllı telefondan bütün beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Mükemmel kamerası ve zarif ama sağlam gövdesi ile diğer akıllı telefon çeşitleri arasında ön plana çıkan Huawei GR5 2017, teknoloji ile ilgilenenler tarafından oldukça başarılı bir telefon olarak değerlendiriliyor.

Huawei GR5 2017 Özellikleri!

150.9mm x 76.2mm x 8.2mm boyutlara ve 162 gram ağırlığa sahip olan Huawei GR5 2017 ergonomik ve şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. Metal gövdesinin kavisli tasarımı ve şık renkleri ile tarzınızın tamamlayıcısı olan Huawei GR5 2017, kumlama yöntemi ile hazırlanmış özel dokusu sayesinde size “premium” bir telefon kullanma hissini yaşatıyor. 5.5 inç FHD ekranı sayesinde yüksek çözünürlüklü görüntüleri keyifle izlemenize imkan tanıyan GR5 2017, dünyayı yeni ve farklı bir pencereden görmenize olanak sağlıyor. 2.5D kavisli ekranı, daha iyi bir görünüm ve kavrama hissi sunarken ergonomik yapısıyla kolay bir kullanım pozisyonu sunuyor. 12 MP arka kamerası ile gece düşük ışıkta net ve canlı fotoğraflar elde etmenizi sağlayan 1.25μm büyüklüğünde geniş bir piksel sensörüne sahip olan Huawei GR5 2017, 0.3 saniyelik hızlı PDAF odağı ile hareketli çekimlerinizin mükemmel keskin olmasını sağlıyor. Huawei GR5 2017, mükemmel karelerin daha hızlı ve kolay çekilebilmesi için çift kamera teknolojisini kullanıyor. İki kamera, fotoğraf çekme işlemi üzerinde hassas kontrol sağlamanıza olanak tanırken çekimlere sanatsal bir hacim kazandırıyor. Böylelikle anlık fotoğraflarınızın daha profesyonel görünmesini sağlanıyor. Çift kamera ile mümkün olan “bokeh” efekti fotoğraflarınızın arka planını flulaştırarak fotoğraflarınıza profesyonel bir makineden çıkmış havası katıyor. Daha geniş açıya sahip bir lens, makyaj efekti ve yüz tanıma sistemini içeren 8 MP ön kamerası ile kusursuz selfie’ler çekmenize imkan sağlayan Huawei GR5 2017, yüksek kaliteli görüntülü konuşma yapmanızı da mümkün kılıyor.

Huawei GR5 2017 ile Tanışın!

4’ü 2.1 GHz, 4’ü 1.7 GHz hıza sahip 8 çekirdekli Kirin 655 işlemci ile hızlı ve akıcı bir performans gösteren Huawei GR5 2017, yüksek performanslı oyunları hiçbir sıkıntı olmadan oynamanın keyfini yaşatıyor. Android platformu EMUI 4.1 arayüzü ile sorunsuz uyum içinde çalışarak akıcı ve dinamik bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. 3 GB RAM ile aynı anda birden fazla işlemi ve görevi başarıyla yerine getiren telefon, 32 GB dahili hafızası ile videolarınız, fotoğraflarınız, uygulamalarınız ve diğer dosyalarınız için geniş bir depolama alanı sunuyor. Huawei GR5 2017, saniyenin üçte biri gibi kısa bir sürede tepki veren geliştirilmiş parmak izi sensörü sayesinde telefonunuzu sizin dışınızda istemediğiniz birinin kullanmasının önüne geçiyor. Bu özelliği ile dosyalarınızı ve bilgilerinizi her daim güvenle koruyor ve istediğiniz zaman tek dokunuşla telefonunuzun kullanıma hazır hâle gelmesini sağlıyor. 3340 mAh kapasitesine sahip güçlü bataryası ile uzun bir pil ömrü sunan Huawei GR5 2017, özel yazılımı sayesinde telefon belleğinizi temiz ve düzenli tutarak telefonunuzu en yüksek performansta kullanabilmenize yardımcı oluyor.

Üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra Huawei GR5 2017 fiyatları ile de teknoloji meraklılarından tam not almayı başarıyor. Akıllı telefon fiyatları incelendiğinde fiyat/performans dengesi açısından önemli bir avantaj sağlayan Huawei GR5 2017’nin gümüş, altın ya da gri renklerinden birini seçerek siz de cazip fiyatlara yüksek performanslı bir akıllı telefon deneyimi yaşayabilir; Huawei ayrıcalıklarını keşfedebilirsiniz.

Exit mobile version