Site iconKullanıcı Yorumluyor

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi Kullanıcı Yorumları

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi ürünü bakım ürünleri ana kategorisinde nemlendirici yüz kremleri arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi 1

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi 2

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi Kaynak Açıklama Metni

Light Comforting Cream, ince ve yağsız dokusu ile karma cildin günlük temel ihtiyaçlarına yanıt verir. İçerdiği %5 shea yağı ile hassas ciltlerin kullanımına da uygundur. 48 saatlik uzun süreli nemlendirme sağlarken cildi yumuşatır. Dış etkenlerden korunan cilt gün boyu konforlu kalır.

Loccitane L’occıtane Shea Light Face Cream Nemlendirici Yüz Kremi 3

Burkina Faso’lu kadınlar shea yağını elleriyle üretir. Bu üretim aşamasının elleri yıpratacağı düşünülse de Burkina Faslo’lu kadınların elleri inanılmaz derecede yumuşaktır. L’OCCITANE, özellikle bu bölgede geleneksel yöntemlerle elde edilen shea yağının omega 6 bakımından zengin olduğunu keşfetmiştir. Bu moleküllerin cildi nemlendirmek, beslemek ve ekstra koruma sağlamak gibi eşsiz yetenekleri vardır.

Her sabah yüzünüze uygulayın. Göz bölgenizden kaçının.

Exit mobile version