Site iconKullanıcı Yorumluyor

Sinoz Leke Kremi Kullanıcı Yorumları

sinoz-leke-kremi-kullanici-yorumlari

sinoz-leke-kremi-kullanici-yorumlari

Sinoz Leke Kremi ürünü ciltte oluşan lekelerin giderilmesinde destekleyici olarak sunulan bir krem olarak sunulmakta.. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Sinoz Leke Kremi ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Sinoz Leke Kremi Kaynak Açıklama Metni

Sinoz Leke Kremi Nedir?

Güneş lekeleri, ciltteki ton farklılıkları, sivilce izleri ve yaşlılık lekeleri kadın erkek bir çok tüketicinin ortak sorunudur. Pürüzsüz ve ipeksi ve tek renk cilde sahip olmak için cildimizi öncelikle güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korumamız gerekir.

Sinoz Leke Kremi 10 yıldır cilt bakımına önem veren yüz binlerce kadın ve erkeğin ilk tecihi olmayı başarmış yüksek kalitede bir üründür. %100 bitkisel aktiflerle formüle edilmiş Sinoz Krem, tüm cilt tipleri için uygun olup,geçen sürede yüzbinlerce satış adedine ulaşmış, Tüketici Kalite Ödülü’ne sahip tek leke kremidir.

İçeriğinde bulunan bitki özlerine ilave olarak SPF 15 ile desteklenen Sinoz Kremi sabah akşam olmak üzere günde iki defa cilt tarafından emilene kadar yüz bölgenize sürebilirsiniz.

Sinoz Leke Kreminin başarısı tüm dünyaya yayılmış olup, dünyanın bir çok ülkesine ihrac edilmektedir. Güvenle kullanabilir ve cilt bakımınızın keyfini sürebilirsiniz.

Sinoz Leke Kremine dilerseniz web sitemiz üzerinden online kredi kartı ile, dilerseniz kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeyerek sahip olabilirsiniz.

İçeriğinde Ne var?

Aynı Sefa Yağı: Antioksidan özellikleri yanında cilt yenilenmesine yardımcı olur ve deri yaşlanmasını geciktirmeye fayda sağlar. Soya yağı cildin incelmesini ve kurumasını yavaşlatarak, yaşlanmayı geciktirmekte etkilidir. Soya fasulyesinin yağı, yüksek oranda içerdiği lesitin ve A vitamini göz önünde bulundurularak cilt bakımında kullanılan öteki yağlara eklenebilecek en değerli yağlardandır. Cildin beslenmesindeönemli görevler üstlenir.

Papatya Ektraktı: Yüksek seviyede doğal bir cilt aydınlatıcı, leke açıcı özelliği ile cildin dostudur .Cildin renk yoğunluğunu azaltır. Cilt sıkılaştırıcı ve kırışık açıcı etkisi vardir.

Sivilce Lekeleri ;

Birçok insanın yolu ergenlik döneminde sivilcelerle kesişir. Ancak bazı insanlarda bu sorun o kadar ciddi sorunlar çıkarmaktadır. Sivilce gözeneklerin yağ ve hücrelerle tıkanması sonrasında oluşur ve içerideki bakteriyel hareketlilik sebebi ile iltihaplı hale gelir. Bu izler kişiden kişiye değişmekle beraber fazlasıyla rahatsız edici olabilir. Ciltde oluşan izlerin en büyük sebebi, çıkan sivilceleri sıkmak veya sıkmaya çalışmaktır.

Güneş Lekeleri ;

Ciltte en sık lekelenmeye neden olan tablo melazmadır. Genetik yatkın olan kişilerde güneş gören bölgelerde özellikle güneşe maruz kalmak ile ortaya çıkan çoğunlukla yüzü, nadiren de boyun ve ön kolları etkileyen yaygın bir tablodur. Ayrıca gebelik, doğum kontrol hapları, bazı kozmetik ürünler, epilepsi ilaçları, tiroid hastalıkları da diğer sebepler arasındadır. Güneş lekesi, yani ‘lentigo’ her yaşta görülebilir. Özellikle yüz, omuzlar, sırt, göğüs ve el dış kısımlarda ve açık tenli kişilerde görülen çillerle karışan bir tablodur. Çilden daha koyu renkli ve daha büyüktür.

Yaşlılık Lekeleri ;

Yaşlılık lekeleri genellikle 50li yaşlarda görülmeye başlayan deri rengi bozukluğudur. Cilt de oluşan bu lekeler derinin üst tabakasında kahverengi pigment birikmesi sonucu oluşur ve birkaç santimetreyi geçmektedir. Cilt de oluşan bu lekelerin en önemli faktörü, cilt yüzeyi güneşin ultraviyole radyasyonuna maruz kaldığında, deride pigment üretiminden sorumlu olan melanosit hücreleri aşırı aktif hale gelir. Bunun bir sonucu olarak, bu hücreler melanin adlı bir pigmenti yüksek miktarda üretmeye başlarlar. Normalde melanin derinin alt tabakalarının güneşten korunmasında önemli bir rol oynar. Bu melanin pigmenti aşırı miktarda üretildiğinde, cildin üst tabakasındaki bazı noktalarda birikir, böylelikle bu noktaların gelişmesine sebep olur.

Hamilelik Lekeleri ;

Gebelik döneminde salgılanmakta olan östrojen hormonu, kadının güneşin ultraviyole ışınlarına karşı hassasiyetini artırır. Ultraviyole ışınları da en fazla yüz bölgesi, elmacık kemikleri ve eller üzerinde hassasiyete neden olduğu için, bu kısımların güneşten iyi korunması gerekir. Şayet kadının cilt lekesi oluşumuna genetik yatkınlığı var ise, gebelik dönemindeki östrojen hormonu bu bahsettiğimiz bölgelerde kahverengi lekelere neden olur. Hamilelik lekeleri güneş lekelerine oranla daha iri parçalar halinde görülür ve güneş bu lekelerin artmasına neden olur

Exit mobile version