Site iconKullanıcı Yorumluyor

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti Kullanıcı Yorumları

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti 1

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde spor aletleri arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti Kaynak Açıklama Metni

Uygun Bir Ritimle Ve Yumuşak İvmeli Bir Şekilde Düşük Frekanslı Titreşimler Verir.. Ayarlanabilir Düşük Frekanslı,Az Ritimli Veya Ritimsiz Şekilde Ayarlamalar Yapabilirsiniz. Vücuttaki Uygun Güce Ve Hıza Bağlı Olarak Düşük Frekansla Vücut Ritim Ve Yumuşak İvme Uygular. Yaptığı Basınç Ve Düşük Frekanslı Etki İle Kişide Masaj Etkiis Yapar.
Çalıştırılması Kolaydır, 6 Farklı Modda Kullanılabilir. Tasarruflu Çalışır,Kullanılmadığında Otomatik Kapanma Sistemine Sahiptir.

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti

Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti 1
Exit mobile version