Site iconKullanıcı Yorumluyor

Trotec IR 1500 S Isıtıcı Kullanıcı Yorumları

trotec-ir-1500-s-isitici-kullanici-yorumlari

trotec-ir-1500-s-isitici-kullanici-yorumlari

Trotec IR 1500 S Isıtıcı ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde elektrikli ısıtıcılar arasında listelenmektedir. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Trotec IR 1500 S Isıtıcı ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Trotec IR 1500 S Isıtıcı Kaynak Açıklama Metni

Infrared ısıtıcı IR 1500 S, ısı gereken heryere kurulabilir. Bu ısıtma cihazı 1.500 W ısıtma gücü ile 3 çeşitli ısıtma kademesine sahiptir ve istenildiğinde entegre bir şalter ile değiştirilebilir. Güncel ısı kademesi, ısıtma çubukların sağ tarafında küçük bir ekrandan okunabilir.

Bu ısıtma cihazının teslimat kapsamına dahil olan montaj seti sayesinde, duvar montajı mümkündür. Ayarlanabilir eğim açısı sayesinde, bu cihaz her koşula uyum sağlar.

Infrared ısıtıcı IR 1500 S, işlemini kokusuz bir şekilde sonlandırır ve bir fana ihtiyacı olmadığı için, oldukça sessizdir ve toz oluşturmaz. Yani allerjenler için uygundur. Bir sıcak hava fanına rağmen, bu infrared ısıtıcı IR 1500 S kullanılan enerjiyi ısıya çevirir ve bundan dolayı enerji tasarrufludur.

Banyo gibi nemli odaların yanı sıra, örneğin hobi mekanlarında, garajlarda, kapalı teraslarda, kış bahçelerinde veya kümeslerde kullanım için idealdir. En düşük kademeyi ayarlayarak, bebeklerin bez değiştirme masalarındada kullanılabilir.

Pratik avantajlar:

Teknik bilgiler:

Exit mobile version