Site iconKullanıcı Yorumluyor

Trotec TDS-75 Elektrikli Isıtıcı Kullanıcı Yorumları

trotec-tds-75-elektrikli-isitici-kullanici-yorumlari

trotec-tds-75-elektrikli-isitici-kullanici-yorumlari

Trotec TDS-75 Elektrikli Isıtıcı ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde elektrikli ısıtıcılar arasında listelenmektedir. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Trotec TDS-75 Elektrikli Isıtıcı ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Trotec TDS-75 Elektrikli Isıtıcı Kaynak Açıklama Metni

DS serisinin elektrikli ısıtıcıları, doğrudan ateşlenen gazlı veya mazotlu ısıtıcılara göre oksijen tüketmiyor ve yanıcı gazda üretmiyorlar. Bu yüzden bu cihazlar her mekanda kullanılabilir. Özellikle ısıtılmayan iç mekan odaların sıcaklık ayarlaması için bu cihazlar en uygun seçimdir.

Duvara asabilme veya tavanın altına monte edebilme gibi opsiyonel imkanlar, çeşitli uygulama alanlarında geniş bir çalışma fırsatı sağlıyor; örn. inşaat konteynerleri, pazar tezgahları, seralar, küçük hangarlar, garaj, atölye, tekne veya montaj uygulamalarında ısıtma için uygundur.

Entegre termostat kontrolü sayesinde TDS serisinin tüm modellerinde üretilen sıcak hava akımı kademesiz olarak istenilen sıcaklığa ayarlanabilir.

TDS 75′ de ısıtmasız havalandırma modu mevcutdur ve gerekli ısıtma gücünün ayarlanabilmesi için çok kademeli güç kontrolü üzerinden ideal sıcaklık ayarı sağlanır.

Trapez şeklinde monte edilen taşıma kolları sayesinde TDS 75 sorunsuz ve sabit bir şekilde üst üste istiflenebilir.

Pratik avantajları:

Mümkün olan uygulama alanları:

Teknik bilgiler

Exit mobile version