Site iconKullanıcı Yorumluyor

Verbatim Store ‘n’ Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek Kullanıcı Yorumları

Verbatim Store 'n' Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek 1

Verbatim Store ‘n’ Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde USB bellekler arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Verbatim Store ‘n’ Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Verbatim Store ‘n’ Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek Kaynak Açıklama Metni

Zorlu, günlük kullanım koşullarına dayanıklı koruyucu kauçuk kapak USB konnektörünü kullanımda değilken korurken, dayanıklı SIP (Paket İçi Sistem) tasarımı, elektronik bileşenleri suya, toza ve parçacıklara karşı muhafaza eder ve korur.

Micro+ USB Sürücü, bir USB 2.0 arabirimi sunar (USB 3.0 ve USB 1.1 ile de uyumludur) ve büyük taşıma halkası ile anahtarlıklara, dizüstü bilgisayar çantalarına ve taşıma kayışlarına kolaylıkla takılabilir. Günlük dosyalarınızı ve klasörlerinizi yanınızda çaba sarf etmeden taşıyın!

Verbatim Store ‘n’ Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek

Verbatim Store 'n' Go Micro Plus 32 GB Siyah USB Bellek 1
Exit mobile version