Site iconKullanıcı Yorumluyor

ZTE Blade V6 Telefon Kullanıcı Yorumları

zte-blade-v6-telefon-kullanici-yorumlari

zte-blade-v6-telefon-kullanici-yorumlari

ZTE Blade V6 Telefon ürünü elektronik ürünler ana kategorisinde akıllı telefonlar arasında listelenmektedir. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. ZTE Blade V6 Telefon ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

ZTE Blade V6 Telefon Kaynak Açıklama Metni

Temel düzeyde görüntülü ve sesli iletişimlerini gerçekleştirirken Android dünyasının sunduğu sayısız oyun ve uygulamayı da kullanmak isteyenler için geliştirilen akıllı cep telefonları, konumlandırıldıkları fiyat aralıkları doğrultusunda farklı özelliklerle geliyorlar. Akıllı cep telefonu üreticileri arasında her geçen gün yıldızı daha da parlayan ZTE, “Blade” serisinin üyeleri arasında yer alan ve giriş seviyesinde olmasına rağmen tatmin edici donanımı ve kamera yetenekleriyle öne çıkan ZTE Blade V6 modelleri ile büyük beğeni topluyor. Kapasitif yapıdaki yönlendirme tuşları, ekranın hemen altına yerleştirilerek kullanıcıların 5.0 inçlik ekrandan azami ölçüde yararlanabilmeleri sağlanan akıllı cep telefonu, alüminyum gövdesiyle dahil olduğu segmentte fark yaratıyor. 122 gramlık ağırlığıyla son derece taşınabilir olan ZTE Blade V6 özellikleri ile göz dolduruyor. 1.3 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemcisi, 2 GB belleği ve 16 GB kapasiteli dahili depolama alanıyla pek çok kullanım senaryosunda yeterlilik sunan model, 2200 mAh değerindeki bataryasıyla 3G modunda 440 saat bekleme ve 7 saat konuşma süresi vadediyor. Zengin kabiliyetlerle donatılan 13 MP çözünürlüğündeki arka kamerası ve güncel gereksinimlere yanıt veren 5 MP çözünürlüğündeki ön kamerasıyla kullanıcılarını memnun eden ürün, ZTE’nin özel olarak geliştirdiği MiFavor UI 3.0 arayüzü ve Android 5.0.2 işletim sistemiyle geliyor.

Üstün Teknik Özellikler

IPS LCD formundaki 5.0 inçlik kapasitif ekranı, 2.5D eğimi sayesinde hem daha şık hem de daha kullanışlı hâle gelen ZTE Blade V6, Multi Touch teknolojisiyle bu özellikten yararlanan oyun ve uygulamaların eksiksiz şekilde çalıştırılabilmesini sağlıyor. 294 PPI piksel yoğunluğu ve %70’e varan ekran-gövde oranıyla parlak ve canlı görüntüler oluşturan telefon ekranı, oyun ve çoklu ortam içeriklerinden en iyi biçimde yararlanılabilmesine imkan tanıyor. Sahip olduğu teknolojilerin büyük kısmını MediaTek MT6735 yonga setinden alan ve 1.3 GHz hızındaki dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemcisiyle güç kazanan model, Mali-T720 MP2 grafik işlemcisiyle iki boyutlu ve üç boyutlu oyunlardan tatmin edici sonuçlar alıyor. LPDDR3 formundaki 2 GB’lik belleği ile akıcı bir telefon deneyimi yaşanabilmesini mümkün kılan ZTE Blade V6, 16 GB kapasiteli dahili depolama alanıyla kullanıcılarına dijital verileri depolama konusunda serbesti sunuyor. Hafıza kartı desteği aracılığıyla dahili depolama alanına ek olarak en fazla 128 GB kapasiteli hafıza kartlarıyla birlikte de kullanılabilen telefon, bu özelliğiyle yüz güldürüyor.

ZTE Blade V6 ile Tanışın!

Giriş seviyesinde olmasına rağmen fotoğraf ve video çekimi konusunda orta segment ürünleriyle rekabet edebilecek vasıflara sahip akıllı cep telefonu; F2.2 diyafram açıklığı ve 1/3.06 sensör boyutuyla güçlendirilen 13 MP çözünürlüğündeki arka kamerasıyla fevkalade pozlar yakalıyor. HDR, elle ve otomatik odaklama, panorama gibi sayısız yetenekle zenginleştirilen arka kamera, özellikle gündüz çekimlerinde etkili olurken, Dual LED flaşı aracılığıyla karanlık ortamlarda ya da gece çekimlerinde de başarısını sürdürüyor. 1080p çözünürlüğündeki videoları 30 kare/saniye hızında kaydeden arka kamera, unutulmaz anların hareketli ve hareketsiz görüntülerini etkileyici şekilde ölümsüzleştirirken, 5 MP çözünürlüğündeki ön kamera da özçekimler için yeterlilik gösteriyor. F2.2 diyafram açıklığı sayesinde daha fazla ışık alan ön kamera, 88 derecelik geniş açısı dolayısıyla özçekim türü pozların son derece güzel olmasına yardım ediyor. Gesture Shot kabiliyetiyle çekim sürecini kolaylaştıran ön kamera, 480p çözünürlüğündeki videoları saniyede 30 kare hızında çekebiliyor. Dolby Audio ve ARKAMYS ses teknolojisiyle farkını bir kez daha ortaya koyan ZTE Blade V6 fiyatı ile ulaşılabilir aralıklarda yer alıyor. Gerek donanım gücü gerekse sunduğu kamera özellikleriyle yıldızı parlayan model, yeni kullanıcılarını bekliyor.

Exit mobile version