Site iconKullanıcı Yorumluyor

Diox Detox Zayıflama Çayı Kullanıcı Yorumları

diox-detox-zayiflama-cayi-kullanici-yorumlari

diox-detox-zayiflama-cayi-kullanici-yorumlari

Diox Detox Zayıflama Çayı ürünü detox yolu ile zayıflamaya yardımcı çay olarak sunulmakta. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Diox Detox Zayıflama Çayı ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Diox Detox Zayıflama Çayı Kaynak Açıklama Metni

ÜRÜN BİLEŞİMİ

Pirinç kabuğu tozu ekstresi, Biberiye ekstresi, Brokoli ekstresi,Ekinezya ekstresi, Gojiberry ekstresi, Yaban mersini ekstresi, Yoğurt otu ekstresi, Cüce palmiye ekstresi, Huş ağacı ekstresi

KULLANIM ŞEKLİ

Günde 2 sachet aç karna sıcak suyun içine atılarak eritilip içilerek kullanılır

KULLANICI GURUBU

18 yaş üzeri tüm kullanıcılar için uygundur.

AMBALAJLAMA

Gıda kullanımına uygun sachet ambalaj olarak kullanılmaktadır.

RAF ÖMRÜ, DEPOLAMA, TAŞIMA KOŞULLARI

Raf ömrü 4 yıldır. Kuru ve serin yerde muhafaza edilmelidir. Güneş ışığından korunmalıdır.

ETİKETİNDE BULUNAN UYARILAR

Son kullanma tarihi geçmiş olan ve ambalajı bozuk olan ürünlerimizisatın almayınız. Çocukların ulaşamayacağı serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Güneş ışığından ve sıcaktan koruyunuz.

İLAÇ DEĞİLDİR. GIDA TAKVİYESİDİR. Takviye edici gıdalar, normal beslenme yerine geçmez. Tavsiye edilen günlük kullanım dozajını aşmayınız . İlaç değildir, hastalıkların önlenmesinde veya tedavi edilmesinde kullanılamaz. Kalp ve tansiyon hastalarının doktor kontrolünde kullanması tavsiye edilir.

Exit mobile version