Site iconKullanıcı Yorumluyor

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı Kullanıcı Yorumları

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı 1

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı ürünü bakım ürünleri ana kategorisinde cilt bakım ürünleri arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı Kaynak Açıklama Metni

Uzun yürüyüş veya uzun süreli ayakta kalma sonucundaki yorgun bacaklarda At Kestanesi Masaj Jeli ile rahatlama ve yumuşama hissini siz de fark edeceksiniz… Düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletir, sakinleştirir ve rahatlatır. Yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık hissi verir. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır.

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı

Farmasi Dr.Cevdet Tuna At Kestanesi Balsamı 1
Exit mobile version