Site iconKullanıcı Yorumluyor

Förbix GTS 35 Temizleyici Kullanıcı Yorumları

forbix-gts35-temizleyici-kullanici-yorumlari

forbix-gts35-temizleyici-kullanici-yorumlari

Förbix GTS 35 Temizleyici etkili ve çok amaçlı genel temizlik ürünü olarak sunulmakta. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü kullanan ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden yararlanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır. Förbix GTS 35 Temizleyici ürününü kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem ürün öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de yine yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki sorularını ürünü kullanan ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu metni aşağıda yer aldığı şekildedir.

Förbix GTS 35 Temizleyici Kaynak Açıklama Metni

ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ / FORBİX GTS 35

Geniş bir kullanım alanına sahip bir üründür.Birçok temizlik ürününün üstesinden gelemediği,kirleri tek başına çözebilen bir etkiye sahiptir.Forbix Gts 35 otomotiv,mobilya,tekstil,halı yıkama,çamaşırhane,otelcilik,restorant,entegre gıda tesisleri,metal sanayi,plastik sanayii,ev temizliği ve benzeri birçok sektörde kirin yapısına göre direkt ve seyreltilerek kullanılan ve de uygulandığı yüzeyin ve malzemenin yapısını bozmadan çözebilme etkisine sahip,ortak çözüm sağlayan güçlü bir temizleyicidir.

Kullanım alanları :

Kahve Lekesi, Çay Lekesi, Kalıplaşmış Lekeler, Tükenmez Kalem Lekesi, Deri, Pvc, Kapı, Pencere, Dolap, Halı, Beton, Epoxy zemin, Ahşap yüzeylerde ve zemin temizliğinde Ev, Fabrika, Okul, Restoran, Alışveriş merkezleri vb. yerlerde kullanıma uygundur.

Exit mobile version