Site iconKullanıcı Yorumluyor

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey Kullanıcı Yorumları

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey 1

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey ürünü diğer ürünler ana kategorisinde spreyler arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey Kaynak Açıklama Metni

İlacın etken maddesi Beklometazon dipropiyonat’tır. RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey, vücutta kızarıklığa, şişliğe ve iltihaba neden olan kimyasalların salınımını ve etkilerini azaltan bir ilaçtır. Solunum yollarında iltihap giderici etkiye sahiptir. RINOBEK, 6 yaş ve üzeri çocuklar ve erişkinlerdeki mevsimlere bağlı olan alerjik nezlenin (saman nezlesi) veya yıl boyu süren alerjik nezlenin belirtileri olan burunda tıkanma, kaşıntı, hapşırma, burun tıkanıklığı ve burun akıntısının önlenmesinde ve tedavisinde kullanılır.

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey

RINOBEK 100 MCG Nasal Sprey 1
Exit mobile version