Site iconKullanıcı Yorumluyor

Siberian Wellness Kalsiyum Kaynağı Kırmızı Deniz Yosunlu Doğal Koruyucu Diş Macunu Kullanıcı Yorumları

Siberian Wellness Kalsiyum Kaynağı Kırmızı Deniz Yosunlu Doğal Koruyucu Diş Macunu ürünü bakım ürünleri ana kategorisinde diş macunları arasında sunulmaktadır. Ürün ziyaretçimiz tarafından öneri sistemimiz aracılığı ile ürünü daha önce kullanmış ziyaretçilerimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma amaçlı olarak yorumlanmaya açılmıştır.

Siberian Wellness Kalsiyum Kaynağı Kırmızı Deniz Yosunlu Doğal Koruyucu Diş Macunu ürününü daha önce kullanan ziyaretçilerimiz yorum metodu aracılığı ile ürün hakkındaki deneyim ve tecrübelerini paylaşarak hem öneri sahibi ziyaretçimiz ve hem de ürünü takip eden diğer ziyaretçilerimizin faydalanmalarını sağlayabilirler. Ayrıca ürünü henüz kullanmamış ancak takip eden ziyaretçilerimiz de sorularını yine yorum metodu aracılığı ile kullanıcı ziyaretçilerimize yöneltebilirler. Ürün öneri metninde yer alan resmi satış sitesi ürün sunumu aşağıda yer aldığı şekildedir.

Siberian Wellness Koruyucu Diş Macunu Kaynak Açıklama Metni

Remineralize edici macun diş minesini güçlendirir ve onarır, nazikçe parlatır ve aydınlatır. Doğal kökenli bileşenlerin oranı %98,5 Uçucu yağ kompleksi limon, ardıç ve karanfiller diş sağlığınızı destekler, ağızınızı ve nefesinizi ferahlatır.. DIŞ MINESININ YOĞUN GÜÇLENDIRILMESI İnci tozundan ve multimineral kompleksten iki kalsiyum kaynağı. ÖZENLE AYDINLATMA Yumuşak formül, hassas diş mineleri için bile uygundur. Günde en az iki kez dişlerinizi fırçalayarak ağız içi bakımınıza destek olabilirsiniz. Kullanım sonrası ağzınızı çalkalayınız.

Exit mobile version